Nyheter & referensprojekt - Pressmeddelande - SkorstensFolket förstärker med nyckelperson

SkorstensFolket förstärker med nyckelperson

Jonas Sörensen är ny på SkorstensFolket men inte ett nytt ansikte i branschen. Han får ett stort ansvar och kommer att ha många kontakter med medlemsföretag och kunder i SkorstensFolkets fortsatta satsning.

– Jonas Sörensen är en viktig rekrytering. Han har mycket energi, stort kunnande och tar med sig erfarenheter från sina tidigare tjänster. Jonas kommer att sälja våra produkter och ha stor betydelse för SkorstensFolket och våra medlemsföretag, säger Jörgen Tellestam, VD för SkorstensFolket.

Jobbat på Schiedel och inom Elda

Före steget till SkorstensFolket var Jonas Sörensen VD för en Eldabutik. Dessförinnan arbetade han tio år på Schiedel, först som säljare och sedan som marknadschef.

– Branschen har lärt mig mycket, både när det gäller försäljningsarbete och skorstensprodukter. Det känns helt rätt att nu arbeta på SkorstensFolket, säger Jonas Sörensen.

Ljus framtid för SkorstensFolket

Jonas Sörensen har länge känt till SkorstensFolket. Han har haft en bra bild av företaget men är ändå positivt överraskad nu när han har tillträtt sin tjänst.

– Produktsortimentet är utmärkt. Vi har ett jättebra erbjudande både när det gäller skorstenar och ventilation. Dessutom är SkorstensFolket ett företag och en organisation som hela tiden utvecklas. Här är det högt i tak och det finns en vilja att hela tiden bli ännu bättre.

Spelar padel och fiskar gädda

Jonas Sörensen bor med fru och två barn i Västa Frölunda strax utanför Göteborg. På fritiden spelar han gärna padel och beger sig ut på en fisketur.

– Fiske är en perfekt avkoppling när jag inte jobbar. Allra mest gillar jag insjöfiske och att fånga abborre, gös och gädda, berättar Jonas Sörensen.