Kaminrör för anslutning av eldstad mot murstock

Våra kaminrör består av högkvalitativt stål och är svartlackerade med utmärkt slutfinish. Kaminrören finns i flera varianter för att passa alla eldstäder och installationer.

SkorstensFolkets kaminrör ger en stilren och säker anslutning av eldstaden till murstocken. Rören finns med två olika innermått – 125 mm och 150 mm – och kombineras med täckring och murstos, som även de finns i SkorstensFolkets sortiment.

Klarar höga påfrestningar

Kaminrörens godstjocklek är 2 mm och de tål temperaturer upp till 600°C. Resultatet blir en trygg och säker installation med lång livslängd.

Rätt kombination för varje installation

Kaminrören erbjuds i tre längder – 250 mm, 500 mm och 1000 mm – och därtill finns böjar på 45° och 90°. Detta ger stor frihet och möjlighet att skräddarsy installationen.

Kaminror_bild

Kaminrör kallas också rökrör

Det som kännetecknar kaminrör är att de går mellan eldstaden och murstocken. Vi på SkorstensFolket använder begreppet kaminrör men denna typ av rör brukar också kallas rökrör. Du som letar efter rökrör kan vända dig till SkorstensFolket för ett sortiment som passar alla braskaminer, kamininsatser, öppna spisar och andra eldstäder.

Vill du veta mer eller beställa?

Välkommen att kontakta oss.

Svartlackerade kaminror