Stålskorsten
för alla eldstäder

DW VISION är den ideala skorstenen för villan och fritidshuset. Du får en skorsten med mycket genomtänkt säkerhet som uppfyller samtliga krav på den svenska marknaden. DW VISION har högsta kvalitet och är CE-märkt.

För alla eldstäder och bränslen

Det spelar ingen roll vilken eldstad du väljer. DW VISION matchar så gott som alla eldstäder och kan anpassas så att din kamin och skorsten blir en vacker helhet. Du kan elda med alla typer av bränslen och skorstenen klarar rökgastemperaturer ända upp till 600°C (T600).

DW-VISION-med-kamin
Skorsten-DW-VISION-i-uterum

Offert- och beställningsformulär

Vill du ha ett pris eller önskar beställa en stålskorsten kan du som kund fylla i vårt offert- och beställningsformulär. Vi hjälper dig att ta fram alla detaljer för en komplett skorsten.

Tre dimensioner

DW VISION finns i tre dimensoner: diameter 130 mm, 150 mm och 200 mm. 130 mm är storsäljaren eftersom den är så platseffektiv och elegant. Din skorsten blir smal och smäcker utan att du behöver kompromissa med prestanda och säkerhet.

Stora valmöjligheter

Hus och inredning kan se väldigt olika ut och därför har vi skapat ett skorstenssystem med stor flexibilitet och många valmöjligheter. DW VISION kan skräddarsys för ditt hus och uppfylla dina önskningar om vad som är snyggt.

Trygg installation

Du är i trygga händer när du låter en Behörig SkorstensEntreprenör® utföra installationen. Du har dessutom alltid nära till en Behörig SkorstensEntreprenör®. Våra medlemsföretag hittar du från Skåne i söder till Norrbotten i norr.

Fulländad skorstensteknik

DW VISION har ett innerrör i syrafast rostfritt stål och en lackerad yttermantel i galvaniserat stål. Skorstenen bärs upp av yttermanteln och innerröret kan expandera fritt. Detta innebär att varje del tar upp sin egen expansion och att hänsyn inte behöver tas till skorstenens längdutvidgning. Yttermanteln är vind- och vattenavvisande.

Den lätta konstruktionen gör att DW VISION snabbt kommer upp i arbetstemperatur, vilket bidrar till att risken för kondens i skorstenen minimeras. De längsgående skarvarna är svetsade både in- och utvändigt för att undvika läckage. Isoleringen är uppbyggd för att förhindra värmebryggor, vilket ger ett jämnt drag med optimal rökgashastighet.

Hus-med-skorsten-DW-VISION