SFSAB SkorstensFolket Sverige är originalet
Över 40 lokalavdelningar i Sverige

G20. Murad skorsten av pimpsten för alla eldstäder

Det spelar ingen roll om du har en braskamin, öppen spis, kakelugn eller värmepanna. En murad blockskorsten passar alla slags eldstäder – och du kan ansluta flera eldstäder till samma skorsten. Eldstäderna kan till och med vara lokaliserade till olika våningsplan.

Grunden till SkorstensFolkets murade skorstenar är block av pimpsten. Blocken sammanfogas till skorstenar som har lång livslängd och hög säkerhet. Med en murad blockskorsten sover du gott om natten. Pimpsten är en ren naturprodukt som effektivt isolerar värmen och förhindrar att giftiga gaser läcker in i din bostad.

G20 har blivit ännu bättre!

SkorstensFolkets pimpstensskorsten G20 har blivit ännu bättre! Genom en utvecklad gjutningsmetod har kvalitén och slutfinishen nått nya nivåer. G20 tillverkas i Danmark och representerar dansk design och kvalitet.

För nordiska förhållanden

G20 tillverkas i Danmark av Midex A/S i samarbete med SkorstensFolket Sverige AB. Skorstenen förenar dansk design och kvalitet med den naturliga styrkan i isländsk lavasten. G20 är särskilt utvecklad för nordiska förhållanden med våra långa eldningscykler och växlande klimatförhållanden.

 

 

 

Läs broschyren om pimpstensskorsten G20 >

 

 

 

 


 

SkorstensFolket lämnar alltid 10 års garanti på G20.

 


Fler fakta om G20:

  • CE-märkt
  • Godkänd för temperaturklass T450 och T600
  • Omsorgsfullt testad, bland annat av ChimneyLab Europe
  • Finns i flera storlekar/utföranden