SkorstensFolket – Alltid rätt lösning för varje hus

VentilFlex® – Kostnadseffektiv tätning av ventilationskanaler

Infodringsmaterialen VentilFlex® och VentilFlex® RKV kombinerar hög kvalitet med ett pressat pris. De är speciellt framtagna för relining av ventilationskanaler och imkanaler i flerfamiljshus.

VentilFlex och VentilFlex RKV består av ett omsorgsfullt testat kompositmaterial och produkterna erbjuds upp till dimensionen 300 mm. Vid större dimensioner, upp till 1000 mm, används FuranFlex.

Våra infodringsmaterial ger säker och kostnadseffektiv relining av ventilationskanaler och imkanaler. De ger bättre luft och lägre radonvärden samt mer energieffektiva fastigheter.

 

Besök vår sajt om tätning av ventilationskanaler >

 

SkorstensFolket folder omslag 

 

 

Läs foldern om tätning av ventilations- och imkanaler
med VentilFlex® och FuranFlex® >

 

 

 

 

 

Samtliga produkter för relining från SkorstensFolket Sverige AB – FuranFlex, FuranFlex RWV, VentilFlex och VentilFlex RKV – är typgodkända av Kiwa Sverige.

FuranFlex och VentilFlex är även bedömda av SundaHus, som givit infodringsmaterialen högsta bedömningsklass, A. Kontakta oss så skickar vi den senaste SundaHus-bedömningen.

FuranFlex och VentilFlex finns också registrerade i BASTA-registret. BASTA-registreringen innebär att vi kan styrka att produkterna klarar BASTA-kriterierna avseende miljö- och hälsofarliga egenskaper. Se www.bastaonline.se

Dessutom rekommenderas FuranFlex och VentilFlex av Byggvarubedömningen. Se Byggvarubedömningens senaste utlåtande (2015-04-16)

 

Sundahus_webb_SkorstensFolket

 

 


basta-logo-rgb-large

 

bvb-logo-webbGrön